Minőségi lakástextil elérhető áron

Magunkról - Amento

9897 433 Fiorentina

Lakástextil nagykereskedésünk kiváló példája a sikeres magyarországi saját tulajdonú vállalatok egyikének. Az Amento Kft. 2007-en alakult családi vállalkozásként, munkatársaink körét pedig tapasztalt, kiváló szakemberek alkotják. Többek között a stabil anyagi és szakmai háttérnek köszönhetően értük el mai formánkat, és büszkék vagyunk arra, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére évről évre képesek vagyunk a megújulásra akár függöny kollekcióink folyamatos bővítésén keresztül vagy akár új üzleti kapcsolatok felkutatásán révén. Magyarország határait átlépve Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Svájcban és Németországban is kiépítettük partnerhálózatunkat a legkülönbözőbb vevői igények maradéktalan teljesítésére.

 

Sikerességünket a folyamatos fejlődés mellett mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az európai- és a világ-textilpiac három meghatározó vállalatának - a német ADO, a svájci Christian Fischbacher és a spanyol Rioma - kizárólagos képviseletét látjuk el hazánkban. Mindhárom cégről elmondható, hogy a maga módján egyedülálló termékkínálattal rendelkezik, amelyek átlagos készletszintje minden esetben 95% feletti, így a zökkenőmentes és rövid szállítási határidők garantáltak.

 

Eredményességünk titka abban rejlik, hogy szeretettel és szakértelemmel kezeljük termékeinket, és minden helyzetben szem előtt tartjuk alapvető irányelveinket: minőségi termékek, pontos kiszolgálás és a lehető legrövidebb határidők tartása. Minden általunk forgalmazott termék Európai forrásból származik, ennek köszönhetően beszállítóinkkal szoros partneri együttműködést létesítettünk, így egyedi igények teljesítését is sikerrel tudjuk véghezvinni. Vállalatunk méretének köszönhetően könnyen és gyorsan reagálunk a külső tényezők megváltozására így ez a rugalmasság és gyorsaság szolgáltatásainkat is jól jellemzi.

 

Kollegáink készséggel állnak minden kedves új és meglévő partnerünk rendelkezésére. Tegyen minket próbára!

Schmidt István

ügyv. ig.