ADO

transp ado14030 373 Sumatra 3051 302 BerlinoKiváló német minőség

 

Napjainkra a német termékek egyet jelentenek a magas fokú precizitással, a kompromisszumok nélküli tökéletességgel és az ezekhez társuló makulátlan minőséggel. Ugyanezeket a tulajdonságokat büszkén hordozzák magukon az Észak-Németországi székhelyű, immár több mint 50 éve működő ADO vállalat termékei is.

 

 

A névválasztásban is fontos szerephez jutó település, AschenDOrf, az óriáscégnek köszönhetően került fel a térképre, hiszen mára több mint 500 embernek ad munkát a 80.000 m2nyi termelőfelületet magáénak tudó vállalat: mindezek mellett közel 60 országban további 600 alkalmazott öregbíti leányvállalatokon és márkaképviseleteken keresztül az első és egyetlen függönymárka hírnevét. A legmagasabb vevői elvárásoknak és igényeknek is eleget tevő anyagokban harmonikus egységet alkot az elegancia, a letisztult formavilág és az időtlenség, megfelelve ezzel a modern és a klasszikus stílusok kedvelőinek egyaránt.

 

Követve a legújabb trendeket évente két alkalommal, tavasszal és ősszel friss tagokkal bővül a már amúgy is hatalmas kínálat, de néhány világhírnevet magáénak tudó termék sikere évek után is töretlen. Ide sorolhatjuk a ADO Swarowski® kollekciót, amely keretein belül a legmerészebb álmaink is testet ölthetnek egy általunk kiválasztott tetszőleges anyagon a népszerű kristályok segítségével, vagy az ADO Cordon® termékcsalád, ahol az árnyékolás egy teljesen új dimenzióját fedezhetjük fel. A spagetti függönyként is emlegetett speciális anyagokat Trevira CS fonalból szövik akár 20 méteres magasságot is elérve, megfelelve ezzel akár a közületek szigorú dekorációs előírásainak vagy a legkülönlegesebb belső terek hiánytalan és szemet gyönyörködtetőt betöltéséhez. A több mint tíz féle szín és formavariációnak köszönhetően csak saját fantáziánk szabhat határt a tökéletes kombináció megalkotásában.

 

Kezdetektől fogva egy külön védjeggyel is ellátja a német gyár a termékeit, megkülönböztetve ezzel azokat a többi vállalat produktumaitól, és kiemelve ezzel őket az ”átlagos” anyagkínáltból: mindegyik textília olómzsinórjában egy 24 karátos aranyszál fut különleges eleganciát kölcsönözve ezzel a termékeknek. A megbízhatóságot és egyediséget hivatott még tovább hangsúlyozni a gyártó által vállalt teljes körű garancia is, amely a kifogástalan minőség mellett a színtartóságot is szavatolja.

 

Kínálatukban a legkülönbözőbb anyagok mellett megtalálhatóak többek között roló és lapfüggöny rendszerek, vagy az egyes textíliák designainak rapportjaira speciálisan kialakított sínszalagok is, amelyek közül cégünk is tart raktáron a legkelendőbb típusokat garantálva ezzel az azonnali szállítást.    

 
Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltették a német precizitás eme remekművei úgy bizalommal keresse kiemelt kollekciónkkal foglalkozó kollégánkat, aki örömmel vezeti be Önt ebbe a világba!

 

 ADO képgaléria >

ADO sínszalagok

 

2064

 

2064

Ráncolás típusa: ceruzás
Ráncolás aránya: 1:2, 2
Szín: teljesen átlátszó
Szélesség: 50 mm
Mennyiségi egység: 100 m/doboz

 

2068

 

2068

Ráncolás típusa: darazsas
Ráncolás aránya: 1:2, 2
Szín: teljesen átlátszó
Szélesség: 50 mm
Mennyiségi egység: 100 m/doboz
   

 

1859

 

1859

Ráncolás típusa: csokros
Ráncolás aránya: 1:2
Szín: teljesen átlátszó
Szélesség: 70 mm
Mennyiségi egység: 100 m/doboz
   

 

1886

 

1886

Ráncolás típusa: ceruzás
Ráncolás aránya: 1:2,5
Szín: átlátszó
Szélesség: 140 mm
Mennyiségi egység: 50 m/doboz
   

 

1867

 

1867

Ráncolás típusa: darazsas
Ráncolás aránya: 1:2,5
Szín: átlátszó
Szélesség: 140 mm
Mennyiségi egység: 50 m/doboz
   

 

Tekintse meg spanyol sínszalag kollekciónkat is!

 

 

 

 

ADO nemzetközi oldala >

Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben