Amento

Amento

Bellevue 1416 3377 3204Stílus otthon

 

 

 Az Amento saját kollekciójában több mint ötven elérhető árfekvésű, ám magas minőségű textília közül válogathatunk kedvünkre. Legyen szó akár közületi rendelésről, akár lakossági igényekről, minden termékünkből állandó raktárkészletet tartunk, és a vágóprogramnak köszönhetően mennyiségi megkötés nélkül tudjuk kiszolgálni partnereinket.

 

Termékpalettánkban megtalálhatóak a kiemelkedő kopásállóságú bútorszövetektől, a klasszikus és elegáns mintázatú dekor anyagokon keresztül a lekülönböző függönyök is. Fényáteresztő kollekciónk részét képezik a fiatalos ízlésvilágot tükröző szín és forma kombinációk úgy, mint a finom, visszafogott hatású ám magas anyagminőséggel rendelkező alapfüggönyök is. Számos hímzett termékünk között mindenki találhat ízlésének megfelelően, sűrű ornamentikákat vagy apró, kedves motívumokat egyaránt. Anyagaink körét folyamatosan bővítjük, ezzel is biztosítva a kollekció frissességét és a legújabb trendeknek való megfelelést.

 

Kiemelt helyen kezeljük partnereinktől kapott visszajelzéseket, hiszen ezen építő véleményekre támaszkodva alakítjuk ki saját stratégiánkat, amelyben mindig is első helyen szerepelt a szoros együttműködés fenntartása, hiszen a közös munka viszi mindnyájunkat előre.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy keressen minket bátran: üzletkötőink örömmel mutatják be kollekciónkat és egyeztetnek Önnel a jövőbeli együttműködés lehetőségeiről.

 

High Line karniscsalád és kiegészítők

Varia karniscsalád
Roló rendszerek
Sínszalagok

Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben