Amento - Roló rendszerek

roloA római roló az árnyékolás egy új, közkedvelt formája, amely a hagyományos oldalirányú mozgatással ellentétben a horizontális változtatást teszi lehetővé. További előnyi közé tartozik a minimális anyagszükséglet, illetve a sokoldalú variálhatóság: a függönyt mindig hozzá tudjuk igazítani az aktuális fényviszonyokhoz vagy egyéni igényeinkhez.

 

A zárt alumínium szerkezetre egy tépőzár segítségével rögzítjük a textíliát, amelyet ún. merevítő pálcák és egy gyöngylánc segítségével tudunk mozgatni fel, ill. le. Ennél a megoldásnál sincs megkötve a kezünk tervezéskor, hiszen az akár 5 méteres szélesség, a maximum 3,5 méteres legnagyobb magasság és a méterenkénti 5 kilogrammos teherbírás mind-mind a fantáziánk szabadon engedését szorgalmazza. Természetesen egyedi kérésre ezen kereteket meghaladó és speciális egyéb igényeket is ki tudunk elégíteni a sokoldalú szerkezetnek köszönhetőn. Ideális választás lehet így akár saját otthonunkba – konyha vagy modern nappali/háló megalkotásakor – vagy közületeknek is az egyszerű kezelhetőségének és tisztításnak köszönhetően.

 

Igényeivel bártan keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére a tervezéstől, az anyagválasztáson keresztül a kivitelezésig.

Vissza: Amento

Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben