Christian Fischbacher

Galant

transp cfElegancia kompromisszumok nélkül

 

A Christian Fischbacher név nem csak egy méltán közismert textilmárkát takar, hanem egy családot is, melynek vállalata közel 200 éve megkerülhetetlen szerepet játszik a lakástextil piacon – legyen szó akár ágyneműről, akár függönyről - generációról generációra továbbadva ezt az örökséget. Egy családi vállalkozást, mely a világ minden szegletében képviselteti magát Japántól az Egyesült Államokig, leányvállalatai és bámulatba ejtő bemutatótermein keresztül. Egy cég, amely 450 dolgozóval büszkélkedhet világszerte, mégis törekszik arra, hogy munkatársai családias környezetben érezzék magukat.


A Christian Fischbacher termékek fő jellemzői a kompromisszumok nélküli elegancia és stílus: kezdve az egyedi kivitelezésű és hangulatú függönyöktől, a meghökkentően szép bársonyokon és bútorszöveteken át, a 100%-ban természetes selymet tartalmazó kreációkig. A végtelenül széles spektrumot átölelő kollekcióban a minőség elsődleges szempont így a legkifinomultabb enteriőrök betöltésében méltán állnak helyt a svájci vállalat termékei.

 

Évente két alakalommal rukkol elő a svájci tervezőgárda a legújabb trendeket diktáló újdonságokkal, kijelölve ezzel a követendő útvonalakat. A vállalat teljes mértékben családi irányítás alatt áll, átfogva a vállalatirányítást, az értékesítést és a tervezést egyaránt, immár hét generáció óta. Azonban nemhogy a cég hátrányára válna a hosszú időtáv, egy olyan márka képviseletét láthatjuk el itthon, amely folyamatosan képes megújulni és újat alkotni ennyi idő elteltével is.

 

Nyerjen bepillantást a művészi képeken keresztül a svájci tökéletesség és harmónia világába, és engedje meg, hogy kiemelt kollekcióinkkal foglalkozó munkatársunk egy személyes találkozó alkalmával kápráztathassa el Önt.

 

Christian Fischbacher képgaléria >

 

A Christian Fischbacher nemzetközi weboldala >

Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben