Modern Essentials - ADO őszi újdonságok

17 új mintával jelentkezett az ADO idén ősszel. A "Modern Essentials" összeállításban egyszínű, csíkos és visszafogott mintás variációkkal találkozhatunk, melyek számos, változatos kombinációra adnak lehetőséget. A látvány mellett nem léphetünk tovább olyan tulajdonságok mellett sem, mint például a könnyű tisztíthatóság, illetve dekor anyagoknál a hőtartás és a hangszigetelés. Mindezek - a hagyományos német minőség mellett - olyan előnyök, melyek révén a választott textília hosszú évekig a lakás funkciókkal felruházott dísze lesz.

 

Négy könnyen elkülöníthető csoportot alkotnak a kollekció darabjai: az üni újdonságok közül két dekor (Coccoon és Cosy), egy félig- és egy teljesen fényáteresztő cikkel (Pablo és Primo) találkozhatunk, melyek tökéletesen párosíthatóak a szezonális válogatás többi elemeivel.

 

Birds Song 8045

 

A csíkos anyagok maz ADO-tól megszokott modernitást, a tapintásra külön hangsúlyt fektető szövetek a textúrákkal történő játékot helyezik fókuszba, míg a két digitálisan nyomott újdonság, a Birds Song és a Lauro a természet által ihletett mintákat kortárs köntösben jelenítik meg.

 

A kollekció darabjait megtekinthetik képgalériánkban, konkrét érdeklődés esetén pedig mintákkal is tudunk szolgálni.

 

Hírek
2016: év végi munkarend2016.12.01.

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.


Bővebben...
Őszi újdonságok2016.09.05.

Az előző évek hagyományait folytatva új mintákkal jelentkezünk szeptemberben.


Bővebben...
Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben