Styletrend 2016 kiállítás

 

Sikerrel mutattattuk be újdonságainkat az idei Styletrend kiállításon. A háromnapos, budaörsi szakmai találkozón a saját kollekciónk mellett a német ADO, a svájci Christian Fischbacher és a spanyol RIOMA mintái kerültek fókuszba.


DSCN5554A RIOMA-val tavaly nyáron kötött cégünk kizárólagos képviseleti szerződést, és az ősszel történt „bestseller” anyagok bevezetése óta most nyílt először lehetőség a spanyol gyártó termékeinek szélesebb körben történő promóciójára.

 

A hetvenes években alapított vállalat a világpiac meghatározó szereplője, hírnevét a klasszikus és modern virágmintás szövetek alapozták meg és úttörőnek számít Európában a hagyományos, digitális és lézeres textilnyomás területén. A mai trendeknek megfelelően utóbbi technológiák érvényesültek leginkább az andalúziai vállalat tavaszi újdonságaiban is, valamint a stand dekorációjának központi elemei is ezt az irányt tükrözték. A hangsúlyos megjelenítés végül kifizetődőnek bizonyult: a leadott mintasál rendelések számának tekintetében kijelenthető, hogy a mediterrán stílus semmit sem veszített vonzerejéből, ugyanakkor a kortárs, absztrakt formákra is jól reagáltak a hazai kiskereskedelem szereplői.

 DSCN5568

Az ADO tavaszi válogatása szintén elnyerte a látogatók tetszését, azonban az utóbbi években egyre inkább a magasabb árfekvés felé tolódó márka magyarországi lehetőségeit érezhetően behatárolja ez a tendencia. A svájci Christian Fischbacher 2016. évi kollekciója ebből a szempontból idén sem árult zsákbamacskát: prémium textiljei ebben az évben is a lehető legmagasabb, kompromisszummentes minőséget képviselik, mind design, mind kivitelezés terén. Tapasztalataink szerint már nemcsak Budapesten, de más városokban is eredményesen értékesíthető a luxus kategóriás kínálat, többek között számos mintasál ajánlatra került sor a Styletrend alatt is.

 

Összességében elmondható, hogy várakozást felülmúló érdeklődéssel zárult az idei kiállítás, és biztosan kijelenthető, hogy a saját néven futó termékek mellett a RIOMA-ról fog szólni az idei esztendő.

 

Hírek
2016: év végi munkarend2016.12.01.

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.


Bővebben...
Őszi újdonságok2016.09.05.

Az előző évek hagyományait folytatva új mintákkal jelentkezünk szeptemberben.


Bővebben...
Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben