Amento

Amento textil

Stílus otthon

Az Amento saját kollekciójában több mint ötven elérhető árfekvésű, ám magas minőségű textília közül válogathatunk kedvünkre. Legyen szó akár közületi rendelésről, akár lakossági igényekről, minden termékünkből állandó raktárkészletet tartunk, és a vágóprogramnak köszönhetően mennyiségi megkötés nélkül tudjuk kiszolgálni partnereinket.

Bővebben: Amento

ADO

transp ado

Kiváló német minőség
Napjainkra a német termékek egyet jelentenek a magas fokú precizitással, a kompromisszumok nélküli tökéletességgel és az ezekhez társuló makulátlan minőséggel. Ugyanezeket a tulajdonságokat büszkén hordozzák magukon az Észak-Németországi székhelyű, immár több mint 50 éve működő ADO vállalat termékei is.

Bővebben: ADO

Christian Fischbacher

transp cf

Elegancia kompromisszumok nélkül


A Christian Fischbacher név nem csak egy méltán közismert textilmárkát takar, hanem egy családot is, melynek vállalata közel 200 éve megkerülhetetlen szerepet játszik a lakástextil piacon – legyen szó akár ágyneműről, akár függönyről - generációról generációra továbbadva ezt az örökséget. Egy családi vállalkozást, mely a világ minden szegletében képviselteti magát Japántól az Egyesült Államokig, leányvállalatai és bámulatba ejtő bemutatótermein keresztül.

Bővebben: Christian Fischbacher

RIOMA

Logo 400x400

Klasszikus és modern szépség

Legyen szó bútorszövetről vagy dekorációs anyagról, a spanyol Rioma kínálatából szemezgetve első osztályú minőséggel találkozunk, amely a mediterrán örökséget párba állítja korunk lehetőségeivel és inspirációjával. A környezettudatos technológiával előállított textíliák nemcsak tapintásukban és tartósságukban, de ár-érték arányban is a világ első vonalába tartoznak. Ismerje meg Ön is az andalúziai gyártó világát...

Bővebben: RIOMA

Kiemelt hírek

2016: év végi munkarend

 

Idén decemberben is a lehető legtovább állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Bővebben